JUSTE

Jag kollade på ponnysanning och såg då det där med benskydden på hööks hemsida. Och jag trodde faktiskt att det kunde varit redigerat men sen när jag väl kollar på hööks hemsida så ser jag att de verkligen är användna ??!!??!!!
Vad är detta för något? det såg inte alls bra ut! 
kolla slitningen vid ESKADRON märket.. det var likadant bak.
Lite märkligt håller ni inte med?
Natta

Hopning står på schemat idag..

Idag ska två hästar hopptränas. Jag börjar med Cinzana och henne ska jag öva mycket just det där att inte dra iväg efter hindret kunna galoppera på och komma tillbaka. Hon drar lätt iväg mot hindrerna och så tappar man lite kontrollen så det ska övas och ofelia ska vi öva på att komma med en nogrann väg mot hindret. Hmm jag ändrade mig precis och tror jag börjar med att hoppa ofelia istället. Behöver martingalen på cinzi och den är i mitt stall.. så grymt jobbigt att ha hästarna i två olika stall.
Min lilla älskling
Natta

ÅH..

...så fina ni är nu Ingrid..NOT.

USH

så fult! Hel copy av mia rs men så mycket fulare och det ser ut att vara riktig b-kvalitee.
Nu kan ju bilden göra de orättvist men nej! inte alls min smak.
Vad tycker ni?
/natta

Lite update..

Var ju och hopptränade i fredags för katta, det gick helt okej faktiskt.. Katta hade lagt upp en övning på att kunna galoppera på ordentligt sedan ta tillbaka innan hindret vända snävt och komma på ett hinder seda galoppera på ordentigt osv.. Det var även en studs med det var jätte kul och jag är impad av lilla ponnyn :)
haha slänger upp en "cool" bild på mig själv..

http://ponnygossips.blogspot.com/

[2011-11-15 22.49.39] Sofia Engwall: Annas kvälls orgasmer
[2011-11-15 22.49.50] Anna Larsson: anna: HAN OSAR SEEX
http://ponnygossips.blogspot.com/

Anmäld!

Har anmält mig till mantorp den 4 December!! :D
TAGGAD!!!!!
Sofia

snart 16!

ja tack. mycket högt på önskelistan! :D

Bilder från Gislaved.

Här kommer fler bilder ifrån Gislaved.
/natta

Brist på skvallerbloggar?

Det var ju så sjukt kul med skvaller bloggarna som fanns innan men nu finns det typ inga? Ponnysanning men dom skriver inte om något skvaller.. de skriver inget intressant alls..inget man inte redan visste lixom.. Diss till att det inte finns några roliga skvaller bloggar.



/ Natta

hm okej?

För det första vill jag bara säga vilken fin ren häst linn har.. jadå.
Sedan tänkte jag påpeka säkerheten hur säkert är det att ha en skottkärra stående mitt i ridhuset när hästarna springer lösa och busar? Nej inget jag alls skulle rekomendera.
Vad tycker ni med säkerheten är den viktig för er?
/ Natta

Veckans plan..

Idag fick Ofelia vila igår skrittades hon en liten sväng.
Imorgon ska jag rida ut med Fanny & Sofia
Onsdag: dressyr trimm på ängen..
Torsdag: Dressyr trimm på ängen .. (lägger nog ett annat fokus på denna träning beroende på hur hon känns på onsdagen)
Fredag: HOPPTRÄNING WIHU!!
Lördag : Vila
Söndag Uteritt? säkert med fanny eller fia :)
Söt ponny på tävlingen i lördags.
/ Natta

Utvädering av Gislaved

Parkering, var jättebra parkerings vakter lätt att parkera och snabbt och smidigt att komma där ifrån! Sedan var parkeringen precis bredbvid framridningen så de va jättelätt att springa till bilen/transporten o hämta något.
Framridningen, var i en stor sandpaddock. Hade dock önskat att det fanns något slags schema de ble väldigt många ryttare där och alla galopperade runt som tokar och jag som har en häst som kan bli rätt het och börja stegra blir det rätt jobbigt för.
Framhoppningen var bra, där fic det max va 5 åt gången och jag var ju sist i båda klasserna så jag kunde hoppa fram i lugn och ro. Jätteskönt.
Tävlingsbanan, mycket litet ridhus kändes som att ofelia inte fick plats. De hade roliga färgglada hinder och enkla banor.
Överig personal, tyckte de var väldigt otrevliga. De hade glömt bort mig till ld:n så de försökte få mig till att stryka mig för de hade byggt om banorna till Lc:n men jag gav mig inte för de va dom som hade gjort fel, inte jag .. ;)
/ Natta

Gislaved

Är på g hem efter starterna i gislaved.
Clear rounden ska vi inte prata om för de gick så sjukt dåligt!
till Ldn hann jag rida fram jättelänge och jättebra. Red igenom henne i låg form och hon slappnade av i hela kroppen. Sedan inne på framhoppningen gick det också jättebra, hon hoppade grymt bra. Kom just på att vi inte har hoppat på 3 veckor. hehe. Fick två nedslag i ldn men de gör inget för de gick så bra ändå! Hon var så duktig mellan hindrerna och dom vi klarade var helt underbart hoppat.
Mer bilder kommer sen samt en utvärdering av tävlingsplatsen.
/ Natta

i bilen

Sitter i bilen mot Vetlanda! Ponny laget har gått till final och ska ner nu och hjälpa mina duktiga ryttare!
Kommer vara dålig upptadering.. men vi hörs senare :)
Sofia

Lång dag i stallet...

Både jag och sofia har varit i stallet jätte länge, sofia red först coco & polly och jag fotade henne o coco och sen upp till mitt stall för att fixa iordning allt inför morgondagen!
Smyg titt på en av bilderna från idag resten får ni se om vi får 5 kommentarer till detta inlägg ;)
Puss & kram skumbanan
/ sofia & natta

GÄSTBLOGGNING!

Hej! Kayla Fogelström heter jag, jag är 14 år och driver bloggen http://kaylatf.blogg.se/ !
Tänkte då gästblogga här hos Natta och Sofia!
Jag vet inte riktigt vart jag ska börja.. men får la bli på hästdelen utav mitt liv!
Jag bor på egen hästgård, elle a med min familj då! Jag har 5 hästar (ponnyer). Jag tävlar upp till MSVA med mina ponnysar. I hoppning då! Jag har la väldigt goa meriter i mig, både jag och mina ponnyer. Har startat lag SM kval, SM, Ridsport ponny cup, gp ponnyn, MH ponny cup osv osv! Mer om det kan ni ju läsa på min blogg om det är intressant!
Annars själv bor jag i Falkenberg och i Göteborg. A, som sagt så rider jag. Fotbollen och streetdansen har jag lagt bakom mig för tillfället. Mer om mig får ni ju också reda på inne på min blogg! ;D
Kram! /Kayla TF. HÄR har ni min blogg.

Ska upp till stallet nu

Polly ska ridas ut och Coco ska Nathalie ta bilder på när jag rider :)
Sen ska vi se om vi på något sett kan knåpa ihop en nu design! :)
Sofia

Bloggtävlingen..

Okej vi drar igång en tävling där du kan vinna en fotning av mig ( Nathalie ) där du och din häst fotas så som du vill!
Så här kommer det gå till.
- Motiviera varför du ska vinna tävlingen i ett inlägg på din blogg
- sedan ska du länka till detta inlägg
- Kommentera sedan detta inlägg med länk till inlägget och namn och mejl :)
Tävlingen avslutas 22 november
/ Natta & Sofia

Sara Ussing

Jag har följt Sara Ussings blogg ett bra tag och nu har hon nyss köpt en ny häst som hon själv har importerat. Här berättar hon hur det gick till..
Massa credit till Sara för en super bra blogg!!


Efter ex antal frågor om just ett sånt här inlägg, om hur själva köpet med Zamiro gick till - så kommer det här!

Jag vände mig till Tyskland och Holland nästan direkt när jag bestämt mig för att köpa häst, höll såklart lite utkik här i Sverige också men var inställd på en från Tyskland eller Holland. Jag gillar inte den "typiska svenska hästen", självklart har vi fina hästar här också, men jag tycker att de har kommit så mycket längre i aveln i Tyskland och Holland etc. De har större utbud av den hästtyp jag söker och något bättre priser. Självklart finns det mycket "skithästar" där också men i det stora hela så finns det bättre utbud av just den typen jag sökte, tycker jag iallafall.

Det bästa sättet att hitta hästar utomlands på är att kika runt på de kända "försäljningsgubbarnas" youtube kanaler, och där ifrån når man deras hemsidor. Jag slängde ut trådar till ett tiotal tyska och holländska killar, som säljer egna hästar men förmedlar även andras. Har nog sett flera tusentals filmer på diverse hästar, några hittade jag men i en alldeles för hög prisklass.
Sen så hittade jag Zamiro. Jag kontaktade försäljaren- frågade om pris och en miljon andra frågor, fick se måååånga filmer. Nya som gamla. Exteriörbilder mm.
Sedan tog jag kontakt med en bekant svensk som jobbar nere i Holland, jag frågade om Roald som säljer Zamiro. (Roald rider och tävlar honom men är ej ägare). Och det var bara lov ord om honom, en mycket duktig och känd ryttare och försäljare där nere i Holland. Det är väldigt viktigt tycker jag, man kan inte köpa från vem som helst, man ska få ett förtroende och kunna lita på den man köper hästen av. En så känd ryttare som Roald skulle inte göra en dålig försäljning, då blir hela hans image smutskastad. Och han lever ju på det här. Och jag kan så här i efterhand säga att jag aldrig kunnat hitta en bättre försäljare, han är väldigt trevlig, seriös, ärlig och mån om hästarna, inte bara ute efter pengar liksom.
Efter det så bestämde jag mig för att köpa honom. Fick intyg från röntgen, plåtar och vet besiktning. Kontrakt skickades upp som var påskrivet av ägaren till Z, jag skrev på och skickade ner. Pengarnas sattes in, Z försäkrades. Transport gjordes upp så fort han fått pengarna.

Jag provred alltså inte Zamiro, detta är min andra häst som jag har köpt helt osedd. Jag kommer inte att sitta här och rekommendera andra att köpa hästar osedda. Men jag gjorde det och det funkade för mig, så jag behöver inte ha en miljon kommetarer om hur dum i huvudet jag är som kunde göra det, "jag skulle aldrig göra det" eller hur illa det kunde ha gått, för det gick bra och jag står nu med en underbar vän och tävlingskamrat. Han är precis så som jag hade föreställt mig utifrån alla de filmer jag har sett, precis. Jag kan fortfarande inte fatta att jag hittade honom och att han nu står hemma i mitt stall, det är ofattbart. Vi klickar så bra, min drömhäst.

0

Själv tycker jag att det är riktigtriktigt fin, och hoppas verkligen att det kommer att fungera kanon bra med detta ekipaget! Även att dom kommer så långt som är Saras egna tanke!

Sofia

Sara Carlsson - Secret Star

Är det bara jag som tycker det är konstigt att Sara Carlsson inte har skrivit något om Soccans skadehistorik?
hon har ju haft fästingsjukan, kotledsinflamationer, och vilat till o från..
Sen när ni kollar på filmen när hon hoppar, hon KRYPER verkligen fram till varje hinder!!
Vart finns frammåtbjudningen?!

Flex

Är det bara jag som tycker att Flex går MYCKET bättre när Jakob Ahlquist rider honom?!
Johanna själv:
Jakob:
Sofia

Blogg tävling!

Håll utkik för nu ska jag och sofia snart ha en blogg tävling!!
/ Natta & Sofia

NELLIE BERNTSSON vs Mupparna

OJOJOJ!!! Dressyrmupparna hur känns det att ligga under en 11-åring? HAHA!!
Haha hittade detta på Ponnysanning.. Ingrid är visst lite avundsjuk, känns så typiskt henne att hon inte kan tåla att någon annan får mer framgång än hon själv, eller har jag fel?
Översta kommentaren har ingrid skrivit såhär " Nellie har inte 11000 besökare per dag"
Sedan längst ner har Nellie svarat ingrid så här
"Jo jag hade 11000 på en dag...en dag! Inte sidvisningar. Men nu senaste tiden ligger d mellan 8000 - 9000. Runt 20 000 sid visningar varje dag. Fredagar e sämst å söndagar e bäst. Dom DM kan jue alltid kolla m horsespot. Men ja tkr inte om att skriva sånt här...för d blir jue bara massa skryt. Vems som e störst e skit samma. Dom får den platsen. Ja bryr mej inte . Men j e glad för att ha mina läsare. D e bara d ja bryr mej om.
Jag tkr ni på PS har blivit mycke roligare att läsa nu när ni är nyhetsblogg istället för skvaller blogg. Tkr man ska lyfta sporten ist för dra ner den m massa skit snack. En hiss till er för gött jobb!!"
Eller feeeeet diss till DM för att alltid vilja ha all positiv uppmärksamhet, får känslan av att Ingrid skäms över att ha mindre blogg än Nellies...hm?!
/ Natta

Lugnt ridpass..

Det blev ett lugnt ridpass idag med mycket skritt och llagom mycket trav men ingen galopp. Hon kändes helt underbar.. Så bra!
Imorgon blir det en riktig genomridare så att hon inte är överspeedad till lördag. Sen blir det vila & massage på söndag.
Nu väntar nog fia på mig vid brandstationen bäst att gå nu hehe..
/ Natta

Kul med kommentarer (y)

Fick en kommentar om inlägget jag skrev om ingrid.
så här ser kommentaren ut..
Emma om Ingrid & Claudia?!:
Jag håller med dig till viss del, jag tycker hon kan skaffa sig en stor häst att träna och tävla med men även behålla Claudia, för 17 är ändå ingen ålder, men hon verkar inte riktigt nå upp till Ingrids krav, men hon kan gott och väl fortsätta tränas men inte på den nivån hon ligger på nu, för det verkar innebära lite för hård press för henne.

Men allt är ju Ingrids val, hon gör som hon vill, men jag tycker inte Ingrid ska sälja Claudia, för dom verkar trivas bra tillsammans ändå

Jag menade inte direkt att hon skulle sälja henne, men som sagt ingrid sätter lite för höga krav på Claudia och eftersom att hon ändå haft skada o sånt så tror inte jag att hon pallar hennes höga tryck. Självklart är 17 ingen ålder jag har kompisar vars hästar är 19 - 21 år som tävlar på elit nivån i både hoppning och dressyr. Det jag menar är att hästen borde få göra de som passar den bäst och inte pressas o gå sönder? För det är lite så det ser ut som just nu.
Ett råd till Ingrid, köp en häst som klarar av dina mål!

/ Natta

A-K träningen

Igår kväll var ja och min syster iväg och tränade för A-K det gick super bra. Hon tyckte verkligen att vi hade gjort grymma framsteg! Hon hjälpte mig i galoppen där vi satt lite fast men nu vet jag vad jag har gjort för "fel" eller vad man ska säga. Så nu är det bara att öva vidare :D
/Natta

En förebild!

En förebild för mig är Kristina Warg! En helt otroligt dukig hoppryttare som dessutom är i samma ålder som mig!
Hon har väl haft rätt mycket tur varit på rätt plats vid rätt tillfälle osv. Men jag tycker att hon visar i sin blogg att allt är möjligt. Ni vet hennes ponny Lillen (wild at heart t), den red hon ju in själv och se hur långt de tog sig? Nu är han europas bästa hopp-ponny han har en egen fb sida!
Kristina har en bra blogg, där hon skriver om alla sina hästar och tipsar osv. Den är riktigt bra och lärorik, rolig att läsa hon lägger alltid upp träningar på olika sätt osv. Det är kul att följa henne med de olika hästarna och resultaten som ex. nu i helgen ska hon och Quidam starta deras andra 1.50 runda.. Ska bli så spännande o se.
En till rolig sak är att om jag fattat det hela rätt går Kristina på Victor Rydberg, en internat skola precis som vår skola Grennaskolan. Vi brukar ha utbyten mot dem i fotboll innebandy mm. Även ridning, får se om hon är med i utbytet som är i vår?
Lillen (hon har ej kvar honom längre.)
HÄR hittar ni hennes blogg.
/ Natta

appstore

håller på att fixa en blogg app så ska jag slänga upp lite bilder på polly igår ifrån ridpasset!
red en 40 minuter i ridhuset och hon var väldigt duktig faktiskt! Bytte bett & nosgrimma på henne, hon fick lov att låna Cocos repnosgrimma + hans sprenger bett! Vilken skilland det blev säsger jag bara! inte alls så stark o hänig i munnen som hon brukar inte alls stark eller något sånt. Härligt, övade på galoppfattningar vilket även blev ett mycket bra reultat :)
kommer bilder på strax.

mörwie

Var ensam hemma igår kväll så Mörwie kom i sov hos mig! :D söt tjej det där, kolla hennes blogg vetjja :)
k o l l a  d e n n a  b l o g g e n !

Ingrid & Claudia?!

Läste innan idag att Ingrids ponny Claudia (en av dressyrmupparnas häst) hade jättesvullet ben och att det såg nästan exakt likadant ut som det gjorde när senskadan uppstod..
Jag vet inte om jag är ensam om att tycka detta men det känns lite som att Ingrids och claudias tid är "över" tycker Claudia ska gå som promenad häst eller tas hand om en yngre tjej som bara vill ut o rida lite försiktigt, hon är trots allt 17 år hästen och har varit ganska mycket skadad.. Och sedan tycker jag också attd et är dags att Ingrid går över till storhäst om hon ens ska fortsätta med hästar med tanke på hennes längd. Det ser inte alls proffsigt ut när hon är så lång och rider henne så hårt..
Håller ni med mig eller mot? kommentera gärna...
klicka HÄR för att komma till Ingrids inlägg..
/ Natta

Hemkommen..

Rätt chill dag i skolan faktiskt, kom precis hem ifårn tandläkaren och de gick bra min tanläkar fobi är över har bytt till privat atndläkarna och dom är sååå mycke trevligare än de andra! :) nästan lite roligt att gå dit haha?
Nä men nu ska jag plugga innan jag ska åka upp till stallet :)
ÅH är så grymt hoppsugen så det är inte sant! Är 10000 % tävlings taggad inför lördagen! Ska bli så kul och det känns verkligen som att vi kan prestera riktigt bra! Funderar även på att anmäla mig till Annas Hästshops Cup som är den 20 som får bli den "sista" "stora" tävlingen för iår sedan blir det klubbisar :)
/ Natta

Hästarna igår

Hoppade Coco på banan igår. Hoppade bara två hinder som låg på ett avstånd på 2 galoppsprång. det var riktigt bra för honom igår. då han gärna springer iväg mellan hindererna! Super nöjd med honom avslutade med att på att ta den på 110, inte högt inte lågt men han hoppade igenom hela ryggen. HÄRLIGT!
Polly fick vila men idag så ska hon få ett fet dressyrpass på banan! ska bli kul!
Sitter nu i skolan blir snart fler inlägg då jag har hål på 2.5 timme snart! ;)



Dagens ridning..

Började med att skritta runt tornet sedan red jag igenom henne på åkern hon gick så bra.
Det ska bli jättekul o se om AK tycker hon har gjort framsteg och se ifall vi kan utvecklas mer.
Snart kommer en ny design upp på bloggen håååållll ut ;)
/ Natta

pluggar

sitter hemma hos min kompis Linda o pluggar med henne & nathalie.
Mysigt är det kan jag säga :)
dax att plugga vidare..

Taggar dressyr nu..

Snart bär det av mot stallet för att bränna lite fett (gör man det av ridning?) haha nä men träna ett fett dressyrpass ska jag iaf göra!
prinsessan ♥
/natta

Ska inhandlas...



Det står mellan dessa två jackor, Den svarta är från Pikeur & den bruna ifrån Schockmöhle det skiljer en 1000 lapp i pris, rätt mycket faktiskt.. HJÄLP MIG!!

Denna mysiga pikeur tröja, åh jag älskar den. Provade den inne på Charlies för ngn vecka sen..man ska inte prova kläderna oftast blir man helt kär och måste ha den sen haha!

Ridhandskar

/ Natta

Polly

Henne hoppade jag i ridhuset hon gick helt okej idag! :)
tråkiga inlägg jag vet men nu måste jag verkligen plugga..
Ska ladda upp lite inlägg ikväll tills morgondagen! :)

Precis kommit hem

ifrån stallet. ÄR så glad för dom gick verkligen hur bra som helst idag :D
Coco gick asbra, vi red en timma på banan och han var jätte mjuk o fin i slutet :D

redan mörkt?

Slutade skolan 16.00 och då hade redan börjat mörkna?! hallå? Hade sedan GRIFF möte från 16-17.30 och jag hade planerat att vara I stallet 17 så min dags plan sprack helt och håller och jag var inte i stallet förens hm tjugo i sex. Så det blev pyssel med lilla prinsessan idag alla mina syskon var med och hjälpte till (förutom jennfier) + pappa haha så söta var dom! Jag mockade och gjorde mat medans 4 stycken stod och borstade/kratsade hovar och pussades och kramades med henne, tror inte hon led så mycket av att det inte blev någon ridning idag iallafall haha.

Som sagt jag han aldrig rida utan hon blev ompysslad och fick massor med kärlek. Imorgon blir det verkligen träning, alicia var upptagen och kunde inte rida så jag rider själv och det gör mig verkligen ingenting jag sitter och längtar för det är så kul att rida henne nu när hon är så snäll och lyssnar så bra! (Hihi sitter och ler för mig själv när jag skriver detta och känner känslan jag får när jag sitter på henne hihi)

Här är två bilder som jag tog när hela familjen borstar på lilla sessan ♥




Så här såg jag ut idag förövrigt..Älskar min Pikeur jacka och Kinsland pannbandet!!

/ Natta

Jag är med



Klicka HÄR för att va med du oxå!

/ Natta

Bloggtävling kanske?

Vad tycker ni? Skulle ni vilja att vi hade en blogg tävling, så som att man kan vinna att bli fotade med sin häst wllwe design eller något annat liknande? Kommentera ;)


Från en fotografering med Alicia Carlsson och hennes ponny Mistral.

/ Natta

Söndags vilan..

Åh jag var så trött igår så ofelia fick vila, det var nog skönt för både henne och mig.
Denna veckan så blir det intensiv träning så här ser planen ut ungefär..
Idag: dressyr på ängen
Tisdag: Ska kolla ifall Alicia vill rida igenom henne annars rider jag själv
Onsdag: Träning i Grankärr för A-K
Torsdag: uteritt
Fredag: hoppa några skutt tror jag eller så blir det ett fett dressyrpass, Ska även åka upp till travstallet och bada sötnosen.
Lördag: Tävling i Gislaved
Söndag: vila

Så som sagt idag blir det ett dressyr pass på ängen, hon är så himla rolig att rida dressyr på nu!



Dessa två bilder är från i lördags



Och de här bilderna är tagna någon gång i början av oktober..

/ Natta

Kom o tänka på min ponny precis, han var nog den finaste hästen jag någonsin har haft.
Han var så underbart snäll, ställde alltid upp för mig.
Ligger just nu & gråter för jag inser hur mycket jag saknar honom.
Han var verkligen min bästa vän, han bara var där.
Han var nog den bästa o finaste någon kunde tänka sig.
På tisdag är det 11 månader sedan vi tog bort honom, älskade vän.
min ponny var kung
han är fortfarande kung
kung av himlen.

Knoppar..

Igår hade jag och min syster lite dö tid i stallet så jag knoppade ofelia och gjorde henne lite fin hehe. Lät flätorna va kvar så manen förhoppningsvis kan lägga sig på en sida.. hur gör ni era knoppar? gör ni olika till dressyr/hoppning?
/ Natta

Jag är med och tävlar!

Klicka HÄR om du också vill va med och tävla.

Film på Jennifer & Cinzana

Haha det krånglade och blev lite knasigt när vi ksulle lägga upp ifrån datorn så nu är min röst med menmen. Jag låter jätte rolig.
/ Nathalie

Hoppträning med Jennifer

Hopptränade min lillasyster idag och det gick riktigt super bra! Är så nöjd och stolt över min syster :)
Cinzi har varit lite vet inte riktigt om man kan säga "osäker" men lite i den kanten iaf men måste säga att både hon och jennifer presterade riktigt bra idag och hindrerna låg tillslut på 85, creds till dig sis <3
Här kommer lite bilder
image description
image description
Åh snyggaste tränaren eller ;) haha..
/ Natta

Dagens ridpass..

Idag red jag ofelia på ängen och dagens plan var att få henne så lösgjord som möjligt och få henne till att evrkligen komma ner i en låg form o få upp ryggen och det gick som en dans på rosor! hon var jätteduktig och lyssnade så fint på mina hjälper! Jennifer var med och fotade/filmade hon fick även rida igenom ofelia ett par varv för att känna lite på henne, det såg riktigt trevligt ut faktiskt, även fast jennifer inte är så van vid ofelias stora steg oså.
Här är lite bilder.
/ Natta

Städat och varit duktig!

Idag gjorde jag världens röj i våran sadelkammare och mitt skåp. Rullade ihop och sorterade smutsiga/rena benlindor. samma sak med Schabrak oså. Så det blev jättefint och ordning, skönt nu ska jag bara försöka att fortsätta lägga in så här fint och inte slänga in sakerna i skåpet..tror det håller sig i bättre skck om man är lite rädd om det (a)
Här är för & efter bilder hehe :)
Före:
Efter
Och hela sadelkammaren ser ut så här när jag har städat och gjort fint :)
/ Natta

inget stall idag

Sov till klockan två idag, var hur gött som helst :D
Sen så kollaade jag på en film och sen vidare för att klippa o färga håret. hade en mycket trevlig stund hos frisören som även är min hopptränare!
fullt upp resten av veckan,
imorgon fredag:
Ska upp till grankärr o träna sen så ka jag bara hem o duscha innan jag ska träffa fina vänner.
lördag så ska jag till Jönköping och kommer min fina vän anna till mig :D
och på söndag blir det chilll hela dagen :))

Cinzana!

Ja som sagt så har min syrra fått en häst, skit fin!! Här är lite bilder på henne!
/ Natta

Hej igen!

Okej vi kör om på nytt från min sida och ser ifall jag kan skärpa till mig och blogga lite igen då!
Ofelia går bara framåt i utvecklingen och börjar bli riktigt fin i dressyren!! Som sagt så är det en stor förtjänst till Alicia Carlsson och hennes mamma Sia som det går så bra nu! Ska träna frö A-K någon dag och även låta Alicia rida igenom henne någon dag det var ett tag sen nu. Nästa lördag blir det tävling i Gislaved, i hoppning lokal. Min syster ska även hänga på med hennes häst Cinzana! Hoppas vi hinner åka iväg och träna för Katta innan hade varit mycket mycket bra!!
Min lilla Prinsessa!
/ Nathalie

RSS 2.0