GOTT NYTT ÅR!


Lite mer...

Lite mer bilder på Ofelia älsklingen.
busig ponny
Imorgon får vi hoppas att det inte blåser och att elgubbarna är borta från ridbanan så får vi se ifall vi ska hoppa eller rida lite dressyr, vad tycker ni?
Natta

Polly till salu

Blivande 5 åring.
Blivande 5 åring.. Hästar säljes
Blivande 5 åring.. Hästar säljes
Typ: Stora hästar -  Inriktning: Allround -  Kön: Sto -  Födelseår: 2007
Namn: Polly
Fint sto. Född 2007. 167 cm med fullstam och importerad ifrån Lettland. 

Polly har inga olater och mycket snäll i all hantering. Snäll att sko, klippa och lasta. Rida ut ensam eller i grupp spelar ingen roll, då det går lika bra. 

Polly är riden på terrängbanan, vilket hon tycker är riktigt kul och hoppar allt helt otittig. 

Hon passar lika bra som hopphäst, dressyrhäst, och fälttävlans häst, då hon har kapacitet i alla discipliner! 

Tränas regelbundet för hopptränare och dressyrtränare. 

Tävlad upp till 1m felfritt. Hon är helt okomplicerad att ha med sig på tävling. 

Ring gärna för mer information, 
Ägaren, Ulrika - 0701 46 16 76
Ryttaren, Sofia - 076 783 46 45
LB dressyr LC hoppning
Pris

Sofias häst är tillsalu, har ridit henne några gånger, hon är riktigt härlig helt underbart psyke och temprament. Om jag hade haft tid och plats hade jag köpt henne själv för hon är sjukt underbar! 

HÄR är annonsen!

/ Natta


Först Tandläkaren..

Först tandläkaren sedan upp till stallet för att rida tre hästar.. phuuu känns lite motigt eftersom att det blåser så mycket ute men det är väl bara att bita ihop!
Ofelia ska gå dressyr och lika så Cinzi och Oxbois ska jag känna lite på, det är första gången jag rider henne så vi får väl se hur det känns och går :)
/ Natta

Mer löshoppningsbilder

Här kommer mer löshoppningsbilder..
Lite bus innan hon började hoppa..
/ Natta

Mitt stall!

Lovade lite bilder på stallet..
När man mockar slänger man bara ner skiten i gallret ni ser här.. Smidigt!
Vi har gummi matta i boxarna! skit smidigt, man behöver inte ha lika mycket strö = mer ekonomiskt & miljövänligare ;)
Ofelias nya buddy, Dumle.
Både jag och ofelia trivs som fisken i vattnet här det är sjukt fint och nära och så mycket hästar och mer yngre folk vilket innebär att vi har mycket roligt tillsammans! Kulkul :)
/ Natta

Löshoppade här om dagen!

Japp vi lös hoppade ofelia för ANDRA gången här om dan och det gick super, lite svårt för henne att hoppa av rätt då det inte finns någon ryttare på henne som kan sätta av henne på rätt avstånd.. Men hon har talang!
/ NAtta

Dåligt med inlägg från min sida!

Så ja, det har inte hänt så mycket.. Coco satte jag upp på för första gången på väldigt länge! Gick kalas bra! Jag satt kvar och kom ner levande! Polly gick lite markarbete, finfin var hon! :)
Har precis slutat skolan nu, så jäkla gött med jullov!! Nu sitter jag på bussen på väg in mot Jönköping! Hörs senare! Pusss


Bilder som Thina tog..

Här kommer ett gäng bilder Thina tog här om dagen!
Natta

skola..

Igår hann jag aldrig rida ett Dressyrpass på banan klockan blev mycket osv.. Men idag blir det ridning för hela slanten och imorgon är det skolavslutning och jag jobbar i tre dagar.. kulkul!
Natta

Idag..

Som sagt så flyttade vi hästarna igår lite tidigare än planerat! Så idag blir det ett ordentligt dressyrpass på banan! (hart banan precis utanför stallet!) För tillfället står Cinzi i det gamla stallet hon stod i innan för att det inte finns plats i mitt stall men på onsdag flyttar hon till mig också. Det kommer bli så bra och jag kommer göra det så bra som möjligt. Det är ett riktigt fint stall med spolspilta och en jätte smart sak, de har som ett slags galler precis utanför boxen. Det har vari en ladugård för kossor men de har renoverat om det till ett stall och då lät de den där saken som kossornas avföring landar i vara kvar och satte galler för det så när man mockar släner man det bara där i och det dras ut med hjälp av en maskin. As smidigt och smart! eller hur?
Åh vi hade equi-treken och körde i igår! Åh vad jag älskar den, men ofelia blev lite stressad när cinzi hoppade av först så jag fick åka med henne där bak så jag filmade lite och det kommer upp här underdagen :)
Natta

Sitter i skolan..

ush sitter här i skolan och väntar på attmin nästa lektion ska börja.. observera att den början 11.00 USH!
Jag och söta fanny en plugg kväll.
Nä jag får väl kolla på en film eller något..
Natta

Smakprov

Smakprov på dagens bilder! Vill ni se mer så kommentera!

KAOS

Orkar inte med häst folk! Dom är allmänt efterblivna och alla tror att dom är as bäst på allt och ska rätta alla hela tiden.

blev ingen träning

Det blev tyvärr ingen träning idag, det hade snöat 1 dm dit vi skulle och ingen hade plogat så vi kunde inte åka..
Men jag gick ner till ridhuset och hopptränade för mamma ist. Det gick super bra! :)
Skulle helt seriöst inte klara mig utan min mamma i stallet, hon gör verkligen allt. Jag tar och fixar hästarna och rider dom, sen fixar hon nästan alltid allt annat, så himla underbar! :D
Detta är en bild ifrån sommras, hennes hoppning är 1000 gånger bättre nu!, haha tur det ;)
/Sofia

Lite tidsinställt

Medans jag är i stallet.. visst är jag bra ;)
Tänkte hissa en bloggare! ÅH jag bara avundas NELLIE BERNTSSON ska jag vara ärlig så tyckte jag inte om henne så mycket i börjam när jag hörde om henne men nu?! hallå kan man få en coolare attityd? svar NEJ! Hon säger vad hon tycker och tänker och hon bryr sig inte om vad andra tycker och hon tackar ofta sina föräldrar som hjälper henne med allt osv. Det är inte många ponny ungar som gör det. Ne men hon är stencool. Hon vet vad hon gör och hon är grym på det helt enkelt.
Natta

Godmorgon !!

Igår hade jag filmmys med min klasskompis Elvira jättemysigt hon är såå trevlig och underbar! hihi hoppas du läser detta nu elvis ;)
Idag ska jag och Fanny ha lite "ridskola" för två söta små vänner ifrån skolan haha inte alls ridvana men Charlie ställer upp som nybörjar häst. Och Fanny har med sig kameran, tror jag tar med mig också så ni kan vänta på en bildbomd !! Kommer bli sjukt kul. Aja nu ska jag fixa lite innan jag ska till stallet.
Vill ha sommar, och det har inte ens blivit vinter på riktigt än? När kommer den kan man ju undra?
Aja hörs sen!!
Natta

Mot träning

Åker på hoppträning med polly nu! Hörs senare!
Sofia

Juste...

Det var någon som frågade mig innan hur jag känner Kayla iom att jag nämt henne här i bloggen innan samt att hon gästbloggat här osv. Såhär ligger det till, min syster Jennifer (hon bloggar HÄR btw!) Köpte sin häst av Kayla och där har vi fått kontakt och håller en riktigt bra kontakt. Hon ska komma ner hit i januari kommer bli riktigt roligt, hon ska få rida lite på Cinzi samt träna jennifer och ska även slänga upp tjockisen på min buspålle!
Kayla kommer säkert bli suris för jag la ut nice ass bilder på henne men inte fel eller? HÄR är Kaylas blogg...
Natta

scapa

Alltså jag har inte gillat scapas schabrak så mycket innan men jag börjar faktiskt tycka dem är riktigt snygga!! Åh speciellt dem med 3an på men de får man ju inte tävla med, synd.
HISS  :D
Natta

jaha..?

Malin om Gosh..:
Menade mer att du sitter och klagar på nån stackars tjej " ja sitsen har inte blivit bättre." " dm's kollektion skulle jag aldrig läggapengar på" aldrig tänkt på att det kanske sårar dom?
Sofia svarar:
Malin, jag vet inte hur medveten du är om att vi är två stycken som driver denna bloggen?
Nathalie har skrivit om Jakob och om Dressyrmupparnas kollektion. Själv skrev jag om hennes sits. Vet inte om man klagar när man säger: " dm's kollektion skulle jag aldrig läggapengar på"? Det är väl en ensak vad man själv väljer att göra med pengarna som man själv har? Jag skulle heller inte lägga pengar på dm's kollektion. Jag tycker att det är skitful och att dom har härmat allt för mycket. Tyckte dom kunde ha kommit med bättre fantasi!
/Sofia

Byter stall 1 januari.

Wihuu!! Första Januari flyttar vi hästarna till ett stall närmare oss man kan cykla dit på 3 min och de har mycket finare stall + ridbana utanför stallet! Nära hem osv. Jätte skönt!
mitt hjärta, utan henne skulle jag inte leva!
Natta

Gosh..

Vad mycket snack det blev om allt spec det här med jakob! Jag menar vad har det med min ridning att göra MALIN? Jag har inte klagat på någon och spec inte på jakob och hans ridning!! Blev förvånad att han var lagd åt andra hållet hade ju ingen aning om det! TRÖGA MÄNNISKOR DET FINNS HÄR I VÄRLDEN! eller hur Kayla ;)

Natta

snaaart

så ska jag upp i sadeln på Coco igen. Då har fått sitt jullov och dvärgtänderna är borta så dom kan inte störa oss!
Nu siktar vi mot vårens tävligar! :)
Sofia

hemma en stund.

Är hemma nu en stund och värmer mig. Det är svinkallt här i Gränna!
ska bara äta lite och duscha innan jag ska till stallet igen. Klubben ska fira att laget som jag nästan helt själv, tillsammans med mina ryttare drog oss upp mot toppen!, vi kom 2 totalt, men bara något stilpoäng ifrån att vinna!
Ska bli kul att se vad klubben hittar på åt oss för detta!
Sofia

Mot spånrummet

Ska nu åka med mamma och pappa för att hämta spån till hästarna!
Polly får vila idag, men vi ska ta och frisera henne ordentligt idag, det behövs verkligen!
Coco ska jag mysa med som vanligt. På måndag är det ändligen hans tur att få komma ut och röra på sig i skogen!
Sofia

HAHA REDAN?!

Nu kom dom på att Kayla hade blogg tyckte jag var kul!!
Natta

DM'S kollektion

Ush jag tycker den är gräslig! om jag får säga det rakt ut! Tycker det är kul att de lyckats så bra färgerna är fina men mönstret och formerna faller mig inte alls i smaken.. kan ju också bero på att jag är hoppryttare! Men nej inget jag tänker lägga i garderoben plus att det var ganska dyrt. En till bra sak är att de har tagit RIKTIGT fina bilder det är jättebra kvalitee på dem osv. Men tyvärr läser jag knappt deras blogg längre, tycker dom är lite för mycket hej här är vi och vi är största hästbloggen i sverige osv osv! inte kul att de har satt ett sånt avtryck hos mig men men.
Bild lånad ifrån DM
Natta

Taggar dressyrträning

Imorgon blir det banne mig dressyrträning på lilla plutten! ska bli jättekul o träna och med tanke på att hon inte skötte sig så bra idag så behövs verkligen en rejäl träning imorgon!
Natta

Kristina Warg

En ryttare som jag ser upp till väldigt mycket är Kristina Warg.
Hon kommer med mycket bra tips och förslag.
Hon formulerar sig även på ett riktigt bra sett, titta in på hennes blogg HÄR!


150-RUNDAN!

Här bjuder hon riktigt på sig själv med sina missar!
Sofia

extremt korta ben?

Kollade som sagt på Ponnysanning och såg att detta är tydligen lotteri hästen iår. Är det jag eller har inte denna häst extremt korta ben? haha eller ser det bara ut så för vinkeln? hjälp mig!!
Natta

SORRY

HAHA shut up! såg nyss att ponnysanning skrivit om mig och vad har jag att säga om det undrar väl säkert många! Det ända jag vill säga är vaddå töntigt? jag blev bara förvånad att jakob var vänd åt andra hållet. Visste inte det lixom!
Såg att några läsare inte heller visste, Jag visste inte lixom vad är det töntiga med det? haha aja!
har haft en hektisk dag och är mega trött! Kul att statistiken är sååå mega hög idag! hoppas verkligen att det håller i sig nu! Vad vill ni att vi ska skriva om? Kommentera :D
Bjuder på en sommar bild på mig och mitt hjärta <3
Natta

photoshopade bilder? bra sits?

Vad tror ni, photoshopade Johanna bilderna på Chaboukie?
Och sitsen har ju inte heller blivit den bästa än så länge heller..
Sofia

Hiss till Johanna Grant's ponny!

Half-Moon Princess

Om ni vet någon eller känner någon som letar efter någon som Fiffi så får ni gärna tipsa om henne för hon är till salu så fort en bra och seriös köpare dyker upp. Helt klart en ponny för framtiden! Både hoppar med lätthet och bra teknik samt rör sig otroligt trevligt.

Är idag ca 134 i manken men växer lite till. Har kanonstam.
E: Jarno Rp 145
UE: Glansevin Gadabout RW 80

Vid seriöst intresse mejla [email protected]

Jag vill ge Johanna Grants ponny en STOR HISS!

Bara jag skulle vara något år yngre och mycket kortare skulle jag tvinga min mamma att köpa den!

Sofia



hahaha

haha, Nathalies inlägg om Jakob o hans pojkvän kom upp på ponnysannig!
Sofia

Påväg ut

Väntar på Nathalie och två kompisar ifrån skolan så ska vi ta i rida ut! :)
Dom är ju inte de snabbaste kan man ju inte säga! Haha nej bäst att sadla så dom slipper vänta på mig iaf!
/ Sofia

(mobil bild är la bättre än ingen alls?)


Snart dags för...

Åh jag längtar liiiite efter snön! Så man kan linda hästarna fint och ta massa fina vinterbilder i snön!
Här är lite bilder jag eller rättare sagt min syster tog förra året.
Inga ridbilder utan mest mysbilder eller vad man ska kalla det :)
Natta

wooopwoopp

Statistiken ökar det är redigt niiiiiiice! Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och göra iordning mig.. det känns för jefla segt att gå upp nu när man inte börjar skolan förens vid 10.40 men har man häst så har man!
Godmorgon Folks Pusss
Natta

HAHAHA

Alltid lika kul att skrämma kayla!!
Skickade den HÄR länken till kayla..
Haha dog lite av skratt alla blir så rädda!
Lite rolig kvällshumor!
/ Natta

YTTRANDE FRIHETS GRUNDLAGEN!

Man måste få yttra sig. Men självklart jag tycker inte det är fel men det hör inte helt enkelt in i mitt tänke eller vad man ska säga att va tillsammans med någon av samma kön men det är ju vad jag tycker!? får inte riktigt ner det på ord. Men kul för dem att de har funnit varann. Som sagt så länge man är kär osv. men för mig är detta knas! Men jag bryr mig som sagt inte. Jag la bara upp det i ett inlägg för jag blev förvånad och trodde det var en bluff men det visade sig att det inte var det.
Natta


Svar på kommentar!

alice om CHOCK:
varför skulle inte det vara normalt?

Angående bilden på jakob ahlquist! Jag är ingen homofob men jag tycker inte att det är normalt att två killar/två tjejer är tillsammans och skaffar barn och ska leva svenssonsvensson liv för de är inte så de skulle vara från början. Många tycker säkert att jag är konstig nu men det är exempelvis bara en man och en kvinna som kan få barn och det är ju av en anledning eller? Aja det blir bara mer och mer normalt i vårat samhälle och jag bryr mig egntligen inte! I detta fall blev jag bara mycket chockad för jag hade ingen aning om att Jakob var bög. Blev verkligen jätteförvånad men så kan de va! MEN SÅ LÄNGE MAN ÄR KÄR ÄR DET JU ROLIGT!

HÄR hittar ni inlägget!
Natta

Dagens aktivering

Jag och jennifer red ut runt skogstornet i en halvtimma red vi! Det gick jättebra ofelia skötte sig utmärkt.. jobbade henne i en låg form på raksträckorna samma i traven samt i galoppen. Hon börjar bli riktigt trevlig att rida nu underbart!!
Ofelia var jättegullig i stallgången när jag skulle ta kort så ställde jag mig bredvid henne och hon försökte "putta" bort mig med huvudet som att hon ville va ensam på bilden :P
Åh min älskade ponnyplutt helt sjuuuukt underbar är hon, jag älskar henne mest av allt verkligen!!

Ridpasset

Har precis ridit klart ett hårt dredsyrpass på Polly! Hon gick super bra och har gjort ett par veckor nu! :) tränade på galoppen och skänkelvikningar som bara blir bättre o bättre.

När jag kommer hem så ska jag ta o lägga ut henne på annons, nu är hon till salu!

nu ska jag upp till stallet och pussa o gosa med den andra plutt hästen! / Sofia


Sitter på lektion

Har lektion, kollar på en tråkig dokumentär..
Jag o amanda tog bilder på oss ist..
Kolla hennes blogg HÄR vettja

Äckligt? jaaaaa

Hahahah! Helt serriöst.Man slutas aldrig förvånas..
Jag skulle verkligen inte tänka mig att gå runt i dessa, skulle ni kunna det?
/sofia

inga bildr

men kom hem från stallet nyss, skrittade ut på Polly men Coco han har jullov. Ska snart bort mot Nathalie och sova där. Vi hörs antagligen senare ;) /Sofia

?

Är det bara jag som inte kan lägga upp bilder? / Sofia

Lektion

Sitter på en religions lektion och kollar på någon riktigt tråkig film! Skulle åkt och hoppträna idag, men Katta ringde nyss (min hopptränare) och sa att det var tvungen att bli inställd. Tråkigt men så blev det. Jag hoppas på att jag kan ta och hoppa hemma lite ändå! / Sofia


Horsemanship..

Någon som vet bra horsemanship övningar? Kommentera gärna :)
Natta

Grevagården 2012

Haha igår bestämde jag och sofia att vi oxå ska va med på greva gården 2012!
undra vad jag har för häst då?
Natta

CHOCK

Var det bara jag som fick flipper chock när jag såg denna bild på jakob ahlquist?!
Visste inte det?

Veckans tränings schema

Idag skrittar min syster ut på ofelia för att hon har gått två hårda tränings pass på rad och imorgon ska båda hästarna vila för att jennifer har lucia!
Onsdag ska jag rida dressyr och lika så torsdag och i helgen får vi se hur vi tränar..
En bild på mig.. Jag repar mig faktiskt rätt bra efter olyckan i hoppningen. Svanskotan börjar läka ihop och gör inte riktigt lika ont längre. Jag var ju och tävlade en klubbis förra helgen och jag valde att stryka mig från 1m klassen för att jag inte kan rida henne ordentligt inpå hindret det gör för ont. jag hoppas verkligen att det blir bättre och att jag kan rida som jag har gjort innan annars är jag osäker på ifall jag kan fortsätta hoppa och det skulle verkligen såra mig! Skulle bli så ledsen om jag inte kunde fortsätta hoppa min underbara hoppkanon!
Natta

Absoluta favoritbilderna!

Här kommer mina absoluta favorit bilder på Ofelia.
Natta

Sist..

Länge sen jag uppdaterade nu.. men när jag hopptränade för 1 vecka sen då jag senast öa upp ett inlägg så flög jag av ofelia och fick en fraktur i svanskotan fick åka ambulans och hela rubbet..

/ Natta

RSS 2.0